Laatste nieuws

Verhoging van de werkhervattingspremie

Sinds 1 april 2023 kunnen werkgevers een werkhervattingspremie aanvragen voor de aanwerving van een als invalide erkende persoon, in een systeem van progressieve werkhervatting. Deze premie zal verhogen van € 1000 naar € 1.750. Toepassingsvoorwaarden Voor de toekenning van deze…

Lees meer

Verplichte registratie van opleidingen via de ‘Federal Learning Account’

In het kader van de arbeidsdeal werd het collectief recht op opleiding getransformeerd naar een individueel opleidingsrecht voor elke werknemer. Ondernemingen met meer dan 20 werknemers zijn bovendien verplicht om een opleidingsplan op te stellen. Daarbij komt nog een bijkomende…

Lees meer

Loonbedragen Arbeidsovereenkomstenwet vanaf 1 januari 2024

De loongrenzen uit de Arbeidsovereenkomstenwet worden aan het begin van elk jaar aangepast. Op 24 november 2023 verschenen de nieuwe, geïndexeerde loongrenzen voor 2024 in het Belgisch Staatsblad. Deze zijn van toepassing op het concurrentiebeding, het scholingsbeding en het arbitragebeding….

Lees meer

Geplande opleidingen

Testimonials

Meedenken met de klant

Meedenken met de klant

Afgevaardigd bestuurder Dirk Gabriël: Na het zoveelste akkefietje met ons vorig sociaal secretariaat, besloten we over te stappen naar besox en we zijn nog steeds heel blij met die keuze.

Bekijk testimonial
Breed aantal diensten

Breed aantal diensten

Uitbater Bart Cosaert: Mijn vader vertrouwde de personeelszaken toe aan het sociaal secretariaat besox. Ook alle professionele bancaire verrichtingen en de verzekeringspolissen zijn geregeld met het besox kantoor in Knokke.

Bekijk testimonial
Warm, menselijk en deskundig

Warm, menselijk en deskundig

Countrymanager Tino Cucca: “Nederland was niet echt tevreden over de dienstverlening van ons eerste sociaal secretariaat. Een uitgebreid marktonderzoek toonde aan dat besox het ideale sociale secretariaat was om aan onze behoeften te voldoen.”

Bekijk testimonial

  Recentste tweets