Laatste nieuws

Recente rechtspraak: de berekening van de opzeggingsvergoeding in het kader van verlof voor medische bijstand

Feiten In deze casus trad de werknemer in dienst via een voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd. Op het ogenblik van de beëindiging werkte de werknemer deeltijds in het kader van een verlof voor medische bijstand aan een ernstig zieke persoon….

Lees meer

Nationale vakbondsmanifestatie op 13 juni 2023

De vakbonden uit de non-profitsector hebben aangekondigd dat zij op dinsdag 13 juni 2023 een nationale betoging zullen organiseren in Brussel. Door middel van deze actiedag willen de vakbonden nogmaals aandacht vragen voor meer personeel, betere loon- en arbeidsvoorwaarden met…

Lees meer

Loonnorm 2023-2024 vastgelegd op 0%

Zoals reeds eerder was aangekondigd heeft de regering de loonnorm voor de jaren 2023 en 2024 vastgelegd op 0%. Het koninklijk besluit dat de maximale marge voor de loonkostenontwikkeling voor 2023 en 2024 vastlegt verscheen op 26 mei 2023 in…

Lees meer

Geplande opleidingen

Testimonials

Meedenken met de klant

Meedenken met de klant

Afgevaardigd bestuurder Dirk Gabriël: Na het zoveelste akkefietje met ons vorig sociaal secretariaat, besloten we over te stappen naar besox en we zijn nog steeds heel blij met die keuze.

Bekijk testimonial
Breed aantal diensten

Breed aantal diensten

Uitbater Bart Cosaert: Mijn vader vertrouwde de personeelszaken toe aan het sociaal secretariaat besox. Ook alle professionele bancaire verrichtingen en de verzekeringspolissen zijn geregeld met het besox kantoor in Knokke.

Bekijk testimonial
Warm, menselijk en deskundig

Warm, menselijk en deskundig

Countrymanager Tino Cucca: “Nederland was niet echt tevreden over de dienstverlening van ons eerste sociaal secretariaat. Een uitgebreid marktonderzoek toonde aan dat besox het ideale sociale secretariaat was om aan onze behoeften te voldoen.”

Bekijk testimonial

  Recentste tweets