Digitaal maar toch persoonlijk

TechWolf

 

TechWolf is een Gents software bedrijf dat ondernemingen naar een hoger niveau brengt. Ze geven HR-teams tools die nodig zijn om nieuwe en complexe uitdagingen aan te gaan, zodat hun strategieën voor zowel medewerkers als de hele organisatie ten goede komen. “In 2018 startte ik TechWolf samen met 2 vrienden en vandaag zijn we 55 medewerkers rijker” vertelt CEO en Co-founder Andreas De Neve.

Een samenwerking was snel beklonken

Dankzij onze HR partner ‘Officient’ zijn we bij Besox terecht gekomen. We zochten een sociaal secretariaat waar we ons geen nummertje hoeven te voelen.

Door onze snelle groei hadden we nood aan experten die ons hielpen met een loonbeleid uit te werken en onze personeelsadministratie op orde te houden. Het grote pluspunt van de samenwerking is de snelle en vlotte communicatie met onze dossierbeheerder.

Digitaal platform Besox Online

Als technologie bedrijf hechten we veel belang aan digitalisatie. De werking van Besox sluit daar mooi bij aan. We gebruiken Besox Online vooral voor de kalender en de verlof aanvragen.

Super gemakkelijk dat dit alles via de app kan. Al onze personeelsinformatie staat centraal op het platform waardoor ik snel cijfertjes kan bekijken van bijvoorbeeld loonevolutie of kan bekijken wie welke assets ter beschikking heeft.

Alle HR hulp is welkom

Een zaak runnen, de juiste mensen rekruteren en tevreden houden is een hele job. Daarom zijn we erg blij dat we onze loonadministratie zorgeloos kunnen overlaten aan Besox.