Besox Online

Online platform Officient

Al uw personeelszaken op één plaats

Besox online is een digitaal platform, ontwikkeld door onze HR partner Officient, waar u als werkgever alle informatie kan ingeven en terug vinden over uw personeel.

We lijsten hieronder voor u op wat mogelijk is met deze tool

Uurroosters invullen en doorsturen

U kan zelf wijzigingen aanbrengen in de uurroosters van uw personeel die automatisch en standaard klaar staan. U hoeft dus geen excels meer bij te houden met de verschillende uren, ziektedagen of verlofdagen van uw personeel.

Eenvoudige verlofmodule

Gaat uw werknemer met vakantie of is hij ziek? Uw werknemer kan zelf zijn vakantie aanvragen of zijn ziekte invullen met het bijhorende ziektebriefje. U krijgt als werkgever een notificatie van zijn verlofaanvraag of ziektemelding die u dan goedkeurt. De werknemer krijgt dan op zijn beurt een notificatie van uw goedkeuring.

Wekelijkse notificaties

In de handige wekelijkse notificatie krijgt u een overzicht van wie jarig of afwezig is die week, niet-geopende facturen,…  Uiteraard kiest u zelf wanneer u deze melding krijgt.

Digitale contracten 

U wilt snel en eenvoudig een nieuwe medewerker in dienst nemen? Met besox online maakt u een account voor de nieuwe medewerker aan zodat hij/zij zelf zijn gegevens kan aanvullen. Het contract kan uw nieuwe medewerker digitaal ondertekenen. Uw administratie is snel afgerond…

Asset management

Zit u soms ook met vragen omtrent de assets van uw bedrijf? Welke tankkaart heeft Jan ook weer, en wat is zijn pincode? Wie heeft er een sleutel van de voordeur? Wie heeft er allemaal een wagen/laptop en wanneer zijn die aan vervanging toe? Met de intuïtieve asset management tool houdt u al deze HR data centraal bij.

Inzichten in uw HR data

Heeft u op vandaag een goed overzicht van hoeveel uw personeelsleden kosten per maand? Wie kost u het meest, hoe lang is het geleden dat Mieke nog eens opslag kreeg? Hoeveel dagen verlof heeft iedereen genomen en op hoeveel dagen hebben ze nog recht? De eenvoudig weergegeven inzichten van besox online scheppen helderheid in uw HR!

Evaluatiemodule

Heeft u ook elk jaar een evaluatiemoment met uw medewerkers? Dankzij besox online heeft u als werkgever ook meteen een gratis evaluatiemodule waar u uw notities kan bijhouden, en kan u deze notities delen met uw medewerkers zodat ze weten waaraan ze moeten werken in de toekomst. Handig toch?

Automatische verwerking facturen

Droomt u er ook van dat de facturen van uw personeelsadministratie automatisch verwerkt worden in uw boekhouding? Door een samenwerking met SODAbox kunnen onze journaalposten automatisch verwerkt worden in uw boekhoudpakket, zonder enige menselijke tussenkomst – talk about innovation!

Import & export van gegevens

Bent u ontevreden over de service of de online tools van uw sociaal secretariaat, maar bent u bang dat uw data niet goed zal worden overgezet? Geen stress! Met besox online kunnen we alle HR data van uw huidige leverancier exporteren en importeren in onze database, uniek in België!