troeven

Onze troeven

Kleinschaligheid, nabij en persoonlijk contact

U krijgt 1 dossierbeheerder toegewezen zodat uw gesprekspartner steeds op de hoogte is van uw manier van werken en gang  van zaken.

Doorzichtigheid van uw factuur

Wij bieden u pakketten aan waarin u snel kan zien hoeveel we aanrekenen per onderdeel. Een klein secretariaat betekent ook een lage overheadkost en dat zal u merken aan uw factuur.

Wilt u nu al een offerte, om eens te vergelijken?

Gemakkelijk online platform

Besox is het eerste sociaal secretariaat met een online platform om snel en eenvoudig al uw personeelszaken in orde te brengen. Dit platform is gekoppeld aan het meest performante softwarepakket ‘Prisma van SODECO’.

Wat is er zo bijzonder aan?

  • Overzicht van personeelsgegevens
  • Eenvoudig uploaden en bijhouden van allerhande verplichte documenten
  • Gebruiksvriendelijk ingeven van de gepresteerde uren
  • Overzicht van uw personeelsadministratie
  • Overzicht van uw personeelskosten
  • Overzicht van uw extralegale voordelen

Alles onder één dak

Besox is niet enkel een sociaal secretariaat maar heeft ook een gevestigde waarde als bank en verzekeringskantoor. Daarnaast werken we ook samen met partners die uw boekhouding uit handen kunnen nemen.

Extra’s zijn inbegrepen

Hebt u vragen over juridische aspecten, personeelszaken, loonverwerkingen,… wij rekenen hier niet steeds extra voor aan en zorgen ervoor dat u als klant altijd geholpen bent.

Breidt u uit naar Nederland?

Geen probleem: ook daar kunnen we u van dienst zijn.

Good to know

Wij sturen u maandelijks één totaalfactuur waarin ook de bedragen voor RSZ en bedrijfsvoorheffing zijn inbegrepen, die wij voor u doorstorten.