Digital-first HR partner

Pieter Carette

 

Growl is een growth marketing agency uit Sint-Niklaas. Ze leggen de focus van zoekmachineoptimalisatie tot digitaal adverteren, van websites bouwen tot strategie om die bezoekers ook om te toveren naar concrete leads. Zaakvoerder Pieter Carette koos heel bewust voor een digital-first sociaal secretariaat.

Een digitale aanpak

“Growl is een merge van mijn bedrijf met dat van mijn medevennoot Neal van der Valk. We hadden eerder al met Besox gesproken en de digitale aanpak sprak ons meteen aan”, zegt Pieter Carette.

Alle HR zaken doen we nog zelf als zaakvoerder en hebben dus geen aparte HR afdeling. Onze 8 medewerkers zorgen er mee voor dat alle informatie op het online platform up to date is.

Het online platform van Officient is heel gebruiksvriendelijk. Het is ‘set-and-forget’, de medewerkers zijn er tevreden mee en voor ons als werkgever is het ook eenvoudig om alles op één centrale plek in de Cloud te hebben.

Kleinschaligheid en snelheid

“Daarnaast is Besox ook kleinschaliger dan al die grote spelers. Voor de samenwerking hadden we enkele concrete vragen over het aanwerven van personeel. Daar kregen we heel snel een vakkundig antwoord op. Een verademing met de grote sociale secretariaten waar we soms weken moesten wachten op een antwoord”, zegt Pieter Carette.

Door de automatisatie van onze boekhouding tot HR administratie kunnen we de vrijgemaakte tijd gebruiken om meer aan ons bedrijf te werken ipv voor ons bedrijf. We zetten volop in op groei, onder meer door te investeren in eigen Software as a service projecten.