besox - wie zijn we

Wie zijn we

Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.

We kiezen doelbewust voor kleinschaligheid om een gepersonaliseerde service te kunnen leveren, volledig aangepast aan uw bedrijf en workflow.

Traditie/geschiedenis

Besox is ontstaan uit de groep Morbee-Ballegeer, die in 1947 werd opgericht door Sylvain Morbee. Gestart als sociaal secretariaat en uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de bank- en verzekeringswereld met kantoren in Knokke-Heist, Blankenberge, Oostende, Oostkamp, Gent, Antwerpen en Izegem.

Expertise

Sociaal Secretariaat

Besox is lid van Serviam+, het economisch samenwerkingsverband van 12 Belgische erkende sociale secretariaten. Serviam+ staat in voor de loonverwerking van 15.000 ondernemingen. Deel uitmaken van deze koepelorganisatie betekent dat we onze expertise, ervaring en juridische kennis vergroten en dat we gunstige groepsvoorwaarden kunnen onderhandelen. Tweemaal winst voor u: op het vlak van service én kosten.

Finance

Als bankagent van de AXA-groep genieten we van vele voordelen om uw kapitaal te beheren. We focussen ons op lokaal en persoonlijk contact om u te kunnen adviseren.  We leggen onze eigen accenten en stellen u unieke formules voor die aansluiten bij uw profiel en behoeften.

Verzekeringen

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zijn we gespecialiseerd in verzekeringen zowel voor zelfstandigen als particulieren. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak van uw dossier. Om u de beste service te garanderen werken wij dan ook samen met verschillende erkende partners.