Warm, menselijk en deskundig

printdeal

 

Printdeal is de Belgische dochter van het Nederlandse Drukwerkdeal, dat op zijn beurt deel uitmaakt van Cimpress, het grootste online drukwerkplatform ter wereld. Countrymanager Tino Cucca: “Nederland was niet echt tevreden over de dienstverlening van het vorige sociaal secretariaat. Een uitgebreid marktonderzoek toonde aan dat besox het ideale sociale secretariaat was om aan onze behoeften te voldoen.”

“Onze Nederlandse hr-afdeling was onder de indruk van de sterke betrokkenheid van Besox.”

Printdeal verwerkt dagelijks zo’n 400 à 500 bestellingen, waarvan de helft voor resellers. Het bedrijf gaat er prat
op de beste prijs/kwaliteit te leveren op het vlak van online printing én met een persoonlijke service. Levering gebeurt op om het even welk adres: thuis, op kantoor, bij kennissen.

GELUKKIG WAS ER BESOX

Toen Drukwerkdeal met Printdeal van start ging in België, was er nood aan een plaatselijk sociaal secretariaat voor de elf werknemers. De Belgische wetgeving inzake loonadministratie is immers compleet anders dan de Nederlandse.

Het vorige sociaal secretariaat bleek niet echt een gelukkige keuze: lange wachttijden, onduidelijke communicatie, een dedicated contactpersoon die toch niet zo dedicated bleek te zijn … “De hr-afdeling besloot een grondig onderzoek te voeren naar een mogelijk alternatief. Er werden verschillende aanbieders aangezocht en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Besox kwam hier als beste uit: ze toonden zich betrokken en deskundig en kwamen ook zeer menselijk over. Vanaf 1 januari gaan we met hen van start en ik kijk er echt naar uit. Het zal heel veel
zaken vereenvoudigen.”

 

 

Wie is Printdeal?

Visitekaartjes, nieuwjaarswensen, banners, spandoeken, flyers, folders, bedrukte enveloppen, brochures … Printdeal is de one-stop-shop voor uw online drukwerk. Tino Cucca weet waarover hij spreekt: hij was in 1999 medeoprichter van een digitale drukkerij in Vlaanderen en voegde 14 jaar later zijn ervaring met de Belgische markt samen met de grootschaligheid en drukkersknowhow van het Nederlandse Cimpress/ Drukwerkdeal. En met succes.

“Onze klanten lopen niet verloren op onze website: we geven hen een persoonlijke begeleiding. Via de telefoon kunnen we hen gidsen doorheen de mogelijkheden die ze op onze website vinden, maar we bieden hen ook een persoonlijke begeleiding. In onze showroom kunnen ze onze producten daadwerkelijk ervaren: we hebben ‘samples’ zodat ze een idee krijgen van het uiteindelijke product en we hebben ook een monsterbox met alle papiersoorten die ze thuis rustig kunnen bekijken alvorens online te beslissen.”

www.printdeal.be