Heel efficiënt, menselijk en vriendelijk

Frederiek Delrue - Auf Flan Breton

 

Au Flan Breton is een ambachtelijke bakkerij op grote schaal. Met maar liefst 8 vestigingen in en rond Tervuren, stellen ze vandaag 130 mensen tewerk. Zaakvoerder Frederiek Delrue: “We werken als warme bakkerij 365 dagen op een jaar, 24/24 uur. Soms heb ik vragen waar ik onmiddellijk antwoord op moet hebben en bij Besox kan ik zelfs buiten de kantooruren terecht. Dat is voor ons erg waardevol!”

Wij willen gewoon lekkere taarten bakken

Ik ben een vakman en ik weet dat ik me moet laten omringen door mensen die beter zijn in bepaalde dingen. Bij Besox kan ik gerust zijn omdat ze weten wat ze doen. Van onze 130 mensen die in dienst zijn, zijn er 35 bedienden, 30 arbeiders en 65 flexi’s en studenten. Dankzij de kennis van Besox worden al mijn mensen altijd op tijd en correct betaald. Zo kan ik me bezig houden met lekkere taarten te maken.

Zelf niet de juiste kennis voor al die administratie

Bij Au Flan Breton houden we van ons personeel en we kunnen om met mensen maar we hebben niet de juiste know-how om de personeelsadministratie te vervullen. Daarvoor heb je dus een goed sociaal secretariaat nodig waar je op kan rekenen.

Verlof aanvragen en uren invullen op Besox Online

Zowel onze HR manager als onze medewerkers maken gebruik van het online platform. Mijn mensen kunnen verlof aanvragen en de HR manager keurt dit in overleg met de verantwoordelijke goed. We werken met een tijdregistratiesysteem dat gekoppeld is aan Besox Online. De medewerkers geven zelf hun uren in, HR controleert en stuurt dit rechtstreeks door naar het online platform. We zijn blij dat we dit niet meer handmatig moeten doen.

Toekomststond heeft Besox in de mond

15 jaar geleden waren het enkel mijn vrouw en ik. Vandaag 8 winkels verder en daar stopt het nog niet. In 2020 gaan we nog 3 nieuwe winkels openen en kunnen daarbij nog alle hulp van Besox gebruiken!