Besox

Samen met Pelicano redden we kinderen uit armoede!

5 januari 2024

Sinds december 2023 doet de helft van onze werknemers een microdonatie aan een goed doel door hun loon af te ronden tot op een bepaald bedrag, de ene naar 1 € maar ook een personeelslid naar 5 €. Dankzij deze microdonaties steunen we Pelicano, kinderarmoedebestrijding in België en hopen we ook u hiervoor warm te kunnen maken.

Christina verdient netto € 1.851,84/maand, ze draagt dus € 0,84/maand bij aan een goed doel en voelt dit niet in haar portemonnee. Lief toch? Zo verzamelden we bij Besox in december een eerste bedrag van € 25 bij elkaar. We zijn blij dat we maandelijks ons steentje kunnen bijdragen!

Wilt u als werkgever samen met uw werknemers ook uw steentje bijdragen? Stuur een mail naar uw dossierbeheerder en wij brengen het snel voor u in orde. U hoeft hiervoor niets extra te doen.

Pelicano, Samen kinderen uit armoede redden
Ruim een half miljoen kinderen in België groeien op in armoede. Pelicano kinderarmoedestichting voert strijd tegen deze ongelijkheid en wil kinderen redden uit armoede op een duurzame manier. Pelicano bekostigt de basisbehoeften van kinderen die in armoede leven. Ze zorgen ervoor dat kinderen genoeg eten krijgen en in goede omstandigheden kunnen opgroeien. Met degelijk onderwijs en een zinvolle vrijetijdsbesteding doorbreken ze de vicieuze cirkel en creëren ze toekomstkansen. Elke euro die ze investeren in een kind in armoede komt maal 5 tot maal 9 terug naar de maatschappij.

Geef ons gerust een seintje als u nog praktische vragen hebt!

Categorie

Tags