Besox

De lente is officieel in het land en de lenteschoonmaak kan beginnen! Goed verzekerd?

11 april 2023

Genieten van de rust, de zon en een glaasje… De lente laat éénieders tuin tot leven komen. De zetel in de woonkamer maakt plaats voor de tuinstoelen en bijbehorende ligbedden. Mensen kuieren in hun tuin, de grasmachines doen opnieuw hun werk.

Mensen zijn dan ook trots op hun tuin. Men investeert heel wat middelen om deze zo aangenaam mogelijk te maken. Denk maar aan diverse aanplantingen, mooie tuinmeubelen, de memorabele barbecue, trampoline, het tuinhuis… misschien zelfs een jacuzzi, een verankerd of opblaasbaar zwembad.

Het is dan ook zeker niet onverstandig om even stil te staan bij het verzekeren van dit alles!

Weet dat bij het afsluiten van een woningverzekering, deze optie al snel vergeten raakt. Het is dus ook niet vanzelfsprekend dat de goederen die zich in de tuin bevinden gewaarborgd zijn via uw brandverzekering. Hiervoor dient u een optionele waarborg af te sluiten. Dit specifiek voor de waarborg tuin, dan wel voor uw zwembad.

Heeft u interesse of bent u niet zeker of ook uw woningverzekering deze uitbreiding heeft? Maak vrijblijvend een afspraak via volgend mailadres: verzekeringen@besox.be

Uw Besox-team

Tags