Besox

De lease oplossing zonder kopzorgen

23 mei 2023
Photographer: Jente Willems | Copyright: All Rights © Jente Willems

Als uw sociaal secretariaat zoeken we constant naar interessante partners die voor u als ondernemer ook interessant zijn. We stellen graag LIZY voor, hét platform voor het leasen van tweedehandswagens.

LIZY wil de professionele autoleasing sector in Europa hervormen. Hun online leasing platform biedt jou transparante prijzen, flexibele contracten en een aanbod van recente, kwaliteitsvolle tweedehandswagens die onmiddellijk beschikbaar zijn. Het resultaat is dat jij zonder zorgen of druk op jouw budget de weg op kunt.

Jonge tweedehandswagens

Kiezen voor kwaliteitsvolle tweedehandswagens was voor LIZY een no-brainer. Natuurlijk zorgen ze ervoor dat je met het leasen van tweedehandswagens nooit aan kwaliteit inboet: alle auto’s zijn jonge tweedehands exemplaren, en dus net zo goed als nieuw.

Alle wagens worden ook op meer dan 100 punten gecontroleerd door een specialist, zodat je je nergens zorgen om moet maken.

De beste klantenservice van Europa

Van het online bestellen van je wagen tot aan de levering en aftercare, LIZY’s focus op uitstekende klantenservice leverde hen de hoogste tevredenheidsscore op volgens Trustpilot.

Jouw auto aan huis geleverd in slechts 3 weken

Het aanbod van tweedehands en stock auto's stelt LIZY in staat om jou de snelste levering op de markt aan te bieden. Wagens worden binnen de 3 weken na ondertekening van het contract gratis geleverd, aan huis of op kantoor.

Eenvoudig en transparant, 100% online

Het leasen van een auto gaat vaak gepaard met een hoop heen en weer mailen, langdurige onderhandelingen en eindeloos papierwerk. Bij LIZY maken ze de procedure zo eenvoudig mogelijk voor jou, 100% online, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is.

Je kan steeds terecht bij LIZY voor vragen omtrent mobiliteit, of meteen op zoek gaan naar jouw droomwagen in hun aanbod van +800 beschikbare auto’s.

Categorie

Tags