Besox

Besox hoofdkantoor krijgt nieuwe locatie

31 maart 2021

Met veel plezier stellen we u ons nieuw hoofdkantoor voor! Sinds 24 maart verwelkomen we u niet meer in de Bayauxlaan 12 maar wel op onze nieuwe locatie: Kalvekeetdijk 179 in Knokke-Heist. We zijn erg fier op ons nieuw kantoor en hopen u hier snel te mogen uitnodigen!

Wat verandert er voor klanten?

Eigenlijk niet zo veel… Onze contactgegevens en openingsuren blijven ongewijzigd en klanten kunnen ons nog steeds bezoeken na het maken van een afspraak! Communicatie per post wordt natuurlijk best naar ons nieuw adres gestuurd!

  • Besox Sociaal Secretariaat : Kalvekeetdijk 179 bus 4, 8300 Knokke-Heist
  • Besox Verzekeringen: Kalvekeetdijk 179 bus 6, 8300 Knokke-Heist
  • Besox Finance: Kalvekeetdijk 179 bus 7, 8300 Knokke-Heist

Nieuw kantoor wordt eyecatcher

Onze sterke groei vertaalt zich in dit gloednieuw hoofdkantoor. We verhuisden van het centrum naar de rand van Knokke-Heist, om er een gebouw te delen met Project Architects. “Het kantoorgebouw is multifunctioneel. Zo komt er voor onze medewerkers een ruime refter, een fitness en ook een opleidingscentrum. Daarnaast willen we er, eens de coronacrisis achter ons ligt, evenementen organiseren en de ruimtes verhuren aan start-ups of startende ondernemers. Het kantoor is ook vlot bereikbaar en telt 15 parkeerplaatsen.”

Hubs voor een persoonlijke dienstverlening

Naast onze hoofdzetel in Knokke-Heist heeft ons sociaal secretariaat in februari van dit jaar ook in Gent een nieuw kantoor in gebruik genomen. En ook het kantoor in Oostende wordt binnenkort uitgebreid. “In 5 jaar tijd is ons sociaal secretariaat van 20 naar 50 medewerkers gegaan. Een bewuste keuze, want het koesteren en stimuleren van menselijk kapitaal betekent het versterken van het bedrijf op elk gebied. Zo blijven we kort op de bal spelen en kunnen we snel op vragen van onze klanten reageren. De basis voor ons succes is gelegd. Op termijn willen we in elke provincie een Besox-hub creëren, met mensen die zowel de regio als het bedrijfsklimaat door en door kennen”, besluit CEO, Christophe Morbee.

Hoe kan u ons kantoor best bereiken?

Door de werken aan het kruispunt van de Kalvekeetdijk zal u een andere route moeten volgen dan normaal. We hebben een duidelijke wegbeschrijving voor u gemaakt op onze website!

Tags