Besox

Besox loopt voor Kom op tegen Kanker – 10/3

26 februari 2019

Op zondag 10 maart organiseert Besox in samenwerking met Lakeside Paradise de tweede editie van “Besox Runs against cancer”. Het is de bedoeling dat iedereen die dag alleen, in groep, met je vereniging, familie, vriend, vriendin… tussen 10 en 13u één of meerdere rondjes komt lopen rond het Duinenwatermeer te Knokke-Heist. Eén rondje is 1200 m en iedereen kan naar believen en eigen kunnen lopen. Deelname is gratis maar iedereen kan naar aanleiding van zijn of haar deelname een donatie doen voor het goede doel, in dit geval “Kom op tegen kanker”.

Aanmelden kan vanaf 9 u aan het onthaal van Lakeside Paradise, waar ook de donatiebox zal staan. De vestiaires en warme douches zijn ter beschikking en buiten zal een DJ voor het goeie ritme zorgen, vuurkorven om op te warmen,  terwijl er bij het start- en aankomstpunt ook drank en bevoorrading voorzien is.

Na afloop is er een gezellig samenzijn en kan iedereen genieten van de apero-drankje, een spaghetti en een dessert. Volwassenen betalen voor dit alles 15€, kinderen – 12 jaar 10€. Een deel van die opbrengst gaan ook naar Kom op tegen kanker. Meelopen hoeft geen inschrijving, mee lunchen wel en dit kan door te mailen naar info@lakesideparadise.be, of bellen naar 050/606035.

We hopen alvast op een stevige opkomst, niets beter dan wat gezonde lichaamsbeweging op een zondagmorgen !

Tags