Besox

Uiteenzetting 10/05 over de administratieve toekomst van uw bedrijf

19 april 2016

Beste Klant,

Elk van ons wordt in het dagelijkse leven meer en meer geconfronteerd met automatisering en digitaliseren van standaardprocessen en dit zowel in de privé als in de professionele omgeving. Deze ingrijpende verandering komt heel snel op ons af en het is een kwestie voor iedereen om de trein niet te missen. Deze stap moeten we nu zetten, samen met goede businesspartners.

Daarom nodigt onze boekhoudpartner in Knokke-Heist, Morbee-Ballegeer, u uit om op 10 mei aanstaande te komen luisteren naar de heer Marc Coppens van Yuki, een onderneming gespecialiseerd in de automatisering en digitalisering van administraties en boekhoudingen. Hij zal u de tools leren kennen waarmee u de bedrijfsadministratie van de toekomst kan organiseren, zodat u zich kan focussen op uw echte core-business.

Deze uiteenzetting gaat door in hotel La Reserve en start om 19u. Nadien krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens een receptie aangeboden door Morbee-Ballegeer.

U kan zich inschrijven door een mail te versturen met uw gegevens naar info@morbee.be. Gezien het aantal plaatsen beperkt is raden we u aan in te schrijven voor 01/05/2016.

Tags