Terug naar het overzicht

Motiveren van medewerkers – GEANNULEERD

U wil een leider zijn die inspireert? U wil op de hoogte zijn van de motivatie-geheimen zodat u kan rekenen op uw gemotiveerde medewerkers om jullie target te halen? Dan is deze opleiding iets voor u! 

Wij gaan aan de slag met wat motiverend werkt voor uw medewerkers en wat niet. U leert over  de verschillende motivatie technieken en hoe deze onmiddellijk en concreet in te zetten in uw onderneming. Na deze opleiding weet u, als leidingevende, hoe u uw medewerkers kan motiveren en hun hoe je hun en uw welzijn kan bevorderen!

Motivatie is dé drijfveer die ervoor zorgt dat iemand zijn persoonlijke doel(en) haalt. Maar hoe schakelt u dit nu in, in het grotere bedrijfsdoel?  We starten met uw realiteit en de theorie achter motivatie. ( de toegepaste theorie van Maslow)

Wat mag u precies verwachten?

  1. In de opleiding krijgt u inzicht in welke types van motivaties er zijn.
  2. U gaat aan de slag met wat cruciaal is bij effectief leiding te geven namelijk:
    1. u bewust worden van uw meest natuurlijke stijl van leiding geven
    2. u leert uw stijl van leidinggeven af te stemmen op die specifieke medewerker.
  3. U leert hoe u kan ontdekken welke werknemer gevoelig is voor welk motivatie-type.
  4. U gaat praktisch aan de slag met  oefeningen : “Hoe u als leidinggevende uzelf blijft en hoe u zich flexibel kan aanpassen in uw stijl van leiding geven zodat u al uw medewerkers kan motiveren en meenemen in het grotere verhaal.”

De theoretische en bewezen modellen worden toegelicht en onmiddellijk doorvertaald naar concrete en herkenbare situaties. Het is aan u, als leidinggevende, om te achterhalen welke de doelen zijn die uw medewerkers zoal nastreven en er vervolgens adequaat op in te spelen.


Besox is een geregistreerd dienstverlener voor kmo-portefeuille (registratienummer: DV. 0229316). Subsidies in het kader van een kmo- portefeuille kunnen elektronisch worden aangevraagd via http://www.kmo-portefeuille.be en dit tot 14 kalenderdagen na de start van de opleiding. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze opleiding. Voor meer info: https://www.besox.be/hr-consulting/opleidingen/

Attesten: u kan een vormingsattest ontvangen bij deelname aan elk van deze sessies.

Annulatie: in geval u verhinderd bent, kunt u zich steeds laten vervangen door een collega of ons schriftelijk van uw afwezigheid verwittigen (uiterlijk 4 werkdagen op voorhand). Indien u afwezig bent zonder tijdige schriftelijke verwittiging, zijn wij genoodzaakt een annulatiekost aan te rekenen van € 150 p.p.

Boek deze opleiding


Ja Nee

    Facturatieadres