Besox

Besox breidt klantenportefeuille uit

2 november 2016

Om de nieuw verworven klanten ook plaatselijk van dienst te kunnen zijn, is Besox, het sociaal kantoor voor ondernemers, sinds vorig jaar ook actief in Oostkamp. Dankzij deze nieuwe inplanting kunnen de kmo-klanten van verzekeringsmakelaar Descheemaecker & Partners vanaf nu rechtstreeks bij Besox terecht voor de afwikkeling van hun personeelsadministratie.

Besox en Descheemaecker & Partners hebben al sinds 2012 een strategische samenwerking. “Dit partnership verliep uitstekend”, vertelt Christophe Morbee, general manager Besox, “niet in het minst omdat we werken vanuit dezelfde filosofie: een persoonlijke dienstverlening, nabijheid en een 24/7-service. En aangezien we operationeel via hetzelfde softwareplatform werken, ondervond de klant geen enkele hinder dat zijn loonverwerking werd uitbesteed.”

“De complexiteit van payrollactiviteiten is de afgelopen jaren sterk toegenomen en vereist een steeds grotere specialisatie”, vult Besox-zaakvoerder Frederiek Mobouck aan. “Frans De Vos, zaakvoerder van Descheemaecker & Partners, nam dan ook de logische beslissing om deze activiteiten over te laten aan experten en zich te concentreren op zijn kernactiviteiten.”

Voor Besox betekent deze eerste overname een stijging van het aantal te verwerken payrollactiviteiten met 5 %.

Tags