Wie zijn we

Een sociaal secretariaat op ondernemersmaat

Besox kiest doelbewust voor kleinschaligheid om een gepersonaliseerde service te kunnen leveren, volledig aangepast aan uw bedrijf en uw workflow.

Besox is gegroeid uit een jarenlange traditie en combineert moderne technologie met gedeelde expertise en veel extra’s.

Traditie

Besox is ontstaan uit de groep Morbee-Ballegeer, die in 1947 werd opgericht door Sylvain Morbee. Het sociaal secretariaat was aanvankelijk enkel actief in Knokke en omstreken, maar nu ook in Oostende, Antwerpen, Oostkamp en Gent.

Deze lange traditie zorgt ervoor dat besox u niet enkel een super-dienstverlening aanbiedt, maar heeft als bijkomende troef dat wij u kunnen bijstaan met juridisch advies en u desgewenst kunnen helpen met verzekeringskwesties of boekhoudkundige vraagtekens.

Expertise

Besox is lid van Serviam+, het economisch samenwerkingsverband van 12 Belgische erkende sociale secretariaten. Serviam+ staat in voor de loonverwerking van 15.000 ondernemingen. Deel uitmaken van deze koepelorganisatie betekent dat we onze expertise, ervaring en juridische kennis vergroten en dat we gunstige groepsvoorwaarden kunnen onderhandelen. Tweemaal winst voor u: op het vlak van service én kosten.

Inkom Besox Knokke