Wat doen we

U doet het liefst waar u goed in bent, wij ook

Besox en zijn medewerkers staan garant voor een snelle en correcte loonverwerking met zo weinig mogelijk administratie voor u als ondernemer. Een correcte loonadministratie is immers een belangrijk element in het opbouwen van een goede relatie met uw medewerkers, cruciaal in elke onderneming. We ondersteunen werkgevers bij hun administratieve verplichtingen ten opzichte van hun medewerkers in elke fase van de arbeidsrelatie.

Hierbij staan wij in voor alle berekeningen en simulaties van het loon, documenten in verband met loonadministratie en vragen die u (of uw werknemers) hebben omtrent de loonverwerking.

Bij ons sociaal secretariaat bent u niet zomaar een nummer, bij ons wordt u steeds persoonlijk te woord gestaan door uw eigen dossierbeheerder. Indien u daarnaast juridische bijstand nodig heeft staan onze juristen steeds klaar om u een antwoord te geven.

Extra’s

Voor vragen op gebied van accountancy, fiscaliteit of verzekeringen kunnen wij ook steeds beroep doen op onze lokale partners om u verder op weg te helpen.

Burelen Besox Knokke