Troeven

Kiezen voor besox is kiezen voor 0 kopzorgen
Onze troeven zijn:

Kleinschaligheid

Besox is een klein sociaal secretariaat en is van plan dit te blijven. Deze kleinschaligheid biedt ons immers de mogelijkheid om u een persoonlijke service te verlenen.

Verwacht bij ons geen verplichte dossiernummers, doorkiestoetsen of automatische reply-mails. Neen, u krijgt Saskia, Christa of Patricia aan de lijn, die perfect op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in uw onderneming. Bij juridische problemen kunnen onze dossierbeheerders u bovendien rechtstreeks doorschakelen naar onze juridische dienst zodat u onmiddellijk geholpen wordt.

Voelt u zich prettiger als u persoonlijk langskomt? Doe dat vooral, u hoeft niet vooraf te verwittigen.

Een klein secretariaat betekent ook een lage overheadkost en dat zal u merken aan uw factuur.

Of wil u nu al een offerte, om eens te vergelijken?

Workflow

Besox werkt op de manier waarop u het liefste werkt, en dit zonder meerprijs. Wij begrijpen dat sommige klanten alles digitaal wensen te verwerken terwijl anderen alles liever op papier ontvangen.

De prestaties kan u ons op verschillende manieren doorgeven: rechtstreeks door in te loggen op onze servers & onze software, via ons web-portaal, doorsturen van prikklokgegevens, een excel-bestand, op papier of per fax. Wij sturen u de documenten terug op de manier die u verkiest.

Wij bezorgen de facturatie zo eenvoudig en duidelijk mogelijk, want uw comfort is onze zorg.

Technologie

Wij gebruiken hiervoor het meest performante softwarepakket (Prisma van SODECO) dat ons toelaat op uw maat te werken.

Uw boekhouder kan toegang krijgen om in te loggen op onze website zodat hij snel over de nodige documenten kan beschikken. Voor vragen kan hij rechtstreeks contact opnemen met onze afdeling boekhouding.

Bedrijf

Besox is er voor ondernemers in heel België, voornamelijk kmo’s maar ook multinationals. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende sectoren: van horeca, bouw en zelfstandige kleinhandel tot visserij & internationaal vervoer.

Hebt u een bijkomende juridische vraag of zijn er wat vraagtekens over de boekhouding? Bij Besox zijn deze extra’s inbegrepen.

Besox Oostende